Bij ons is een lid geen nummer !

Het VSOA-Spoor is een vrije vakbond en de uitdragers van solidariteit, met als voornaamste doelstelling, de verdediging van de morele en materiële vooruitgang van het spoorwegpersoneel.

Onze essentiële missie is de individuele en collectieve verdediging van alle personeelscategorieën die behoren tot de NMBS - groep te weten: de NMBS, Infrabel en HR Rail.Het VSOA-Spoor kiest voor een dynamische aanpak m.b.t. de relatie tussen de werknemers en de werkgever. Door zich aan te sluiten bij het VSOA-Spoor, kan u tijdens uw ganse carrière rekenen op een permanente steun, bijstand en advies.

U beschikt automatisch over een DAS - verzekering, die kan tussenkomen in geval van ernstige problemen bij uw beroepsactiviteiten binnen ons overheidsbedrijf. U geniet natuurlijk van alle voordelen die verbonden zijn met het lidmaatschap bij het VSOA-Spoor evenals het recht op diverse premies zoals de jaarlijkse getrouwheidspremie, de huwelijkspremie (of samenlevingscontract), geboortepremie (of adoptie), en de stakingsvergoeding.

Wilt u meer weten over onze vakbond, over de verschillende spoorberoepen, de aanwervingvoorwaarden, neem dan simpelweg contact op met ons op het telefoonnummer 02/549 52 29 van maandag tot vrijdag van 8u30 tot 12u00 en van 13u00 tot 16u00, of per mail: secretariaat@slfp-rail.be of beter nog bezoek ons Boudewijnlaan 20/21 te 1000 Brussel.

Philippe Delhalle
Federaal Voorzitter

Onze website maakt gebruik van cookies. Dit helpt ons om je een betere gebruikerservaring te bieden en laat ons ook toe onze website te optimaliseren.  Door verder te surfen, stem je in met het gebruik hiervan.

Meer infoSluiten